MÉÉR VAN DE ZONGOFAMILIE

PERCUSSIEMARATHON

Een fantastische dag voor de leerlingen van uw school én een geweldige actie                 om geld in te zamelen in één !!

Het principe:

Er wordt één dag (of korter) getrommeld voor het goede doel, door alle of een aantal leerlingen van de school onder begeleiding van de Zongofamilie. Een basisritme “de hartslag” wordt continu doorgespeeld door een aantal “doordouwers” en andere kinderen komen groepsgewijze meespelen. De kinderen trommelen gesponsord, dwz ze vragen aan vader, moeder, opa, buren etc een bepaald bedrag voor hun trommelactie.

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE PERCUSSIEMARATHON: KLIK HIER

 

ONTWIKKELINGSPROJECT IN BURKINA FASO

DE Zongofamilie ondersteunt een ontwikkelingsproject in het dorpje Ouezindougou.  Samen met onze Afrikaanse partner GAPILD (Bouba Berehoudougou) worden lokale initiatieven ondersteund: graanbank, waterputten, landbouwproject voor de vrouwen.       Regelmatig bezoeken we zelf het dorp.                                                                      Realisatie van het project: Hoe kunt u helpen?
Voor het realiseren van de projecten blijft geld nodig. Scholen kunnen hulp krijgen bij het opstarten van een eigen actieprogramma dat aansluit bij de doelen van dit project, zoals bv DE PERCUSSIEMARATHON. Neem hiervoor contact met ons op.

VOOR MEER INFO OVER HET PROJECT: KLIK HIER